Mindfulnessweekend

Een weekend lang jezelf onderdompelen in rust, mindfulness, tijd en aandacht voor jezelf. Brenda Lelie en Karlijn Jacobs organiseren dit heerlijke weekend. Even helemaal niets hoeven, in de prachtige groene omgeving van Nijmegen.Met een fijne groep mensen zijn we het weekend samen en oefenen we in het hebben van aandacht voor je binnen- en buitenwereld. Even weg van de drukte, de stress en de zorgen die door het dagelijkse leven soms ongemerkt ons leven binnensluipen.
Een weekend vol rust, inspiratie, bewustwording, ruimte voor stilte en het bos naast de deur.
Er is een mooie balans tussen meditaties, workshops, maaltijden, samen delen en tijd voor jezelf waarin je precies kunt doen waar je zin in hebt; bijvoorbeeld een mooie wandeling maken, genieten met een warm kopje thee in je hand, of een mooie boek lezen.
We verblijven in de Refter in Ubbergen; dit is een voormalig klooster, een prachtig oud gebouw. Tijdens het weekend wordt er heerlijk voor ons gekookt, biologisch, vegetarisch en sommige producten komen zelfs uit eigen tuin.

Op vrijdag ben je vanaf 4 uur welkom. Kom even aan met een kopje thee en neem rustig even de tijd om je spullen uit te pakken en de plek te verkennen. ‘S avonds staat er een heerlijke vegetarische maaltijd voor je klaar en maak je kennis met de rest van de groep. Later op de avond is er een eerste meditatiemoment.
Op zaterdag beginnen we de dag met yoga. In de loop van de ochtend is er een workshop over compassie en in de middag gaan we in stilte het prachtige bos waar De Refter in ligt verkennen. Meer zin om met een kopje thee naar buiten te staren? Tijdens het weekend kun je beslissen waar je wel en niet aan meedoet. Wij bieden een programma aan en jij kijkt waar je op dat moment behoefte aan hebt.
Zondagochtend opnieuw yoga en na een afsluitende meditatieworkshop hebben we nog een gezamenlijke lunch waarna iedereen weer zijn spullen inpakt en in de loop van de middag weer richting huis vertrekt.

De prijs voor dit weekend is €250 per persoon. Daarbij zijn alle maaltijden, koffie en thee, yoga, meditatie en workshops inbegrepen. Je slaapt in een authentieke houten chambrette. Elke chambrette heeft een eigen bed (lakenset is inbegrepen bij de prijs), kast en wastafel en is aan de voorzijde afgescheiden met een gordijn. Douches en wc’s zijn op de gang en deel je met de andere deelnemers. Wil je liever een eigen kamer? Dat kan ook. Er zijn drie 1-persoons slaapkamers met een eigen wastafel. Dan zijn de kosten voor het weekend €280 per persoon.

We verblijven dit weekend bij De Refter. Een sfeervol voormalig klooster dat nu verbouwd is tot woon- en werkplek. De Refter ligt in Ubbergen (Rijksstraatweg 37, 6574 AC) vlakbij Nijmegen. Makkelijk bereikbaar met de auto en de bus stopt voor de deur.

Heb je nog vragen over dit weekend? Mail dan gerust naar info@brendalelie.nl of stuur even een berichtje op 06-12665565

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina: Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Post Author: Lankforst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *