Vijf vlotte jaren van Heleen Gijsbers


Op zondag 3 september tussen 11.00 en 16.00 uur viert Heleen Gijsbers, die vijf jaar geleden startte met Textielatelier de Vlotte Naald op het adres Lankforst 52- 38, het eerste lustrum van haar passie, die zij met velen deelt. De tentoonstelling Vijf vlotte jaren geeft een overzicht van wat er allemaal in de afgelopen vijf jaar gequilt, gebreid en gehaakt is onder leiding van Heleen. Van de populaire quiltcursus Vlotte vrouwen en plooien is een speciale tentoonstelling ingericht met het werk van de cursisten. De expositie is gratis te bewonderen.

Er wordt een kopje koffie of thee geschonken, met iets erbij. Verhalenvertelster Meriam Deen is aanwezig om het quilten, breien en haken met haar eigen woorden op een verrassende manier onder de aandacht te brengen van de bezoekers.

Ook drie winkels werken mee aan de happening, te weten: de twee quiltwinkels van An3na Creatief Draadwerk uit Grave, Mownquiltshop uit Hernen en de wolwinkel Lulay Handwerken uit Nijmegen. Voor het nieuwe seizoen kan deze zondag al ingeschreven worden op cursussen.

Post Author: Lankforst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *