Webwinkel kleding, Van harte welkom!

Dag dames uit Weezenhof en nabijgelegen wijken,

Hoewel ik voornamelijk mijn kleding verkoop via mijn webwinkel Verhip-vintage, wil ik u aankomende woensdag- en donderdagmiddag de gelegenheid geven om bij mijn zomerkleding te komen kijken. Merken als Caroline Biss, Tommy Hilfiger, Dept, River Woods, Claudia Sträter, Fred de la Bretonniere, Maison Scotch, King Louie heb ik er regelmatig tussen hangen. Nieuw of zo goed als nieuw. 


Ik heb inmiddels ook al een behoorlijk vol rek met sterk afgeprijsde zomerkleding hangen. Erg leuk om even tussen te kijken. De kleding passen is natuurlijk altijd mogelijk.
Ook voor de inbreng van (najaars)kleding kunt u aankomende woensdag en donderdag bij mij terecht. U hoeft hiervoor dus geen afspraak te maken.
Meer informatie, o.a. over de selectiecriteria inbreng kunt u vinden op; www.verhip-vintage.nl.
Geopend op:
-Woensdag 13 juli van 14.00 tot 17.00
-Donderdag 14 juli van 14.00 tot 17.00

De koffie en thee staat voor u klaar.

Met vriendelijke groet, Verhip-Vintage

Of kijk op Nextdoor

Post Author: Lankforst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *